Vill du lära dig EFT?

≅Man kan lära sig mycket genom att läsa böcker, artiklar eller se på videos. Men även om EFT är enkelt är vi människor inte det. Det är först genom egen erfarenhet av knackning man verkligen kan ta in EFT i kropp och knopp.

Du kan få den erfarenheten genom privata sessioner hos en EFT-behandlare, genom att själv knacka på dina problem, genom en workshop där EFT är arbetsredskapet eller via en kurs.

Kortkurser ger dig det nödvändigaste för att börja knacka i vardagen. Det finns också mer omfattande kurser för dig som vill fördjupa dig och kanske certifiera dig som EFT coach/terapeut. Läs mer >>

Kort presentation av kursledare finns här nedanför. De kurser som leder till av EFT Förbundet godkänd certifiering markeras med (≅).

Se alla kursdatum


Våra kursledare

EFT Scandinavia

Kurser, workshops och certifierande utbildningar


EFT Nivå 1 Plus
Lär dig grunderna i EFT. Två heldagar som ger tillfälle till många träningstillfällen och djupare insikter. Kursen öppen för alla. Finns som helgkurs och online.

EFT Nivå 2 (≅)
Bygg på dina basfärdigheter och lär dig använda EFT med större precision och skicklighet. För dig som vill använda EFT i ditt arbete med andra. Efter kursen kan du certifiera/ackreditera dig enligt AAMETs riktlinjer.

EFT Nivå 3 (≅)
För dig som är van knackare och vill fördjupa dig i denna spännande och mångfacetterade metod. Ett antal endagskurser som kombineras ihop för certifiering.

Memory & Belief Reimprinting
En kärleksfull modell för att bearbeta begränsade tankemönster och läka barndomstrauma. (Delkurs EFT Nivå 3.)

Mer info om kurserna hittar du på www.eftscandinavia.se, och här finns aktuella datum.

Iréne Ödmark-Hall har lång erfarenhet som kursledare. Hon är EFT-terapeut sedan 12 år, symbolpedagog, Matrix Reimprinting Practitioner och ackrediterad AAMET International EFT Master Trainer.


Golden Opportunity

Knacka med Sara Bern


GO EFT Tapping© är Sara Berns variant av Tapping som grundar sig på samma knackningsmetod som Clinical EFT© och med inspiration av Mindful Tapping™.

EFT kurs 1 med GO EFT Tapping©
Lär dig grunderna i EFT ordentligt. Vi jobbar tillsammans i en liten grupp under en dag. Mer information och anmälan finner du här.

GO EFT Tapping© fortsättningskurs (≅)
Fördjupning av EFT kurs 1 - GO EFT Tapping©, heldag i liten grupp, nu med perspektivet att kunna hjälpa familj, vänner och andra med knackning. Du kan följa upp med en certifiering som GO EFT Tapping Practitioner inom 12 månader efter kursen.
Anmäl dig här eller ring 070-6563120.

Agil Emotionell Reglering (EFT i arbetslivet)
För dig som vill lära dig knacka själv, främst jobbrelaterat fokus.
Plats: Informator, Karlavägen 108, Stockholm. Mer info och anmälan här

Agil Emotionell Reglering - fortsättningskurs (≅)
För dig som vill lära mer och professionellt kunna knacka på andra i arbetslivet. Certifiering ingår.
Plats: Informator, Karlavägen 108, Stockholm. Mer info och anmälan här


Knackpunkten

Kurser, workshops och knackning i grupp


Knackpunkten erbjuder kortkurser för vardags-EFT samt workshops på olika teman: sötsug, attraktionslagen, våga tala, knackning för högkänsliga med mera. En del av kurserna hålls online.

Gruppknackning - Månatliga, öppna knackningsgrupper på vardagskvällar. Du tränar för egen användning. För nybörjare och medelkunniga.

Mer information och anmälan hittar du här:

http://www.knackpunkten.se/workshop-utbud/ 


Gunilla Wigertz, Relationscoachen

Föreläsningar och workshops i Norrköping


Workshop 1, grund
Du får lära dig grunden i EFT och under vägledning pröva att knacka på några av de känslomässiga och/eller fysiska problem du upplever. För nybörjare som vill lära sig knacka på sig själva och sina nära och kära. 3,5 timme, vardagskväll eller helg.

Workshop 2, fortsättning
Vi fortsätter knacka på upplevda problemområden och går lite djupare. För dig som gått workshop 1 och/eller knackat hemma till husbehov. 3,5 timme, vardagskväll eller helg.

Mer info om EFT, kurstillfällen och anmälan här: www.relationscoachen.nu

Gunilla Wigertz är beteendevetare, utbildare, dipl livs- och relationscoach, cert EFT-terapeut och utbildar sig nu även till själavårdare. Gunilla driver Relationscoachen i Norrköping, men tar gärna uppdrag på andra orter för att förmedla kunskapen om EFT.

 


Tina Lee Center

EFT-kurser online med webbträffar


Tina Lee Center håller en omfattande EFT-kurs där du lär dig att använda metoden fullt ut på dig själv. I fortsättningskursen EFT Mastery Coachutbildning lär du dig ännu fler tekniker och hur du coachar andra på en mer terapeutisk nivå. Kurserna hålls online med webbmöten så du kan delta var du än befinner dig i världen.

EFT Mastery Kurs - 6 veckor

EFT Mastery Coachutbildning - 6 månader med certifiering (≅).

Läs mer om kurserna här >>